ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και επιστημονική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας. Για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει να στελεχώσουμε την εταιρία με επιστήμονες κτηνιάτρους και ζωοτέχνες οι οποίοι συμμετέχουν σε συνέδρια και ημερίδες του εξωτερικού στο πλαίσιο του προγράμματος συνεχόμενης επιμόρφωσης.

Διοικητική Ομάδα

Athanasios Tselepis

Αθανάσιος Τζελέπης

Πρόεδρος

Απόφοιτος Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Εργάστηκε στην ΕΑΣ ΑΓΝΟ ενώ το 1992 συνίδρυσε την Αγροκτηνοτροφική. Είναι υπεύθυνος για την διοίκηση και διεύθυνση της εταιρείας αλλά κυρίως για τα επιστημονικά, κτηνιατρικά θέματα της υγείας των ζώων, γενετικής βελτίωσης, διατροφής,  αποδοτικότητας και επενδύσεων των κτηνοτροφικών μονάδων. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
Dimitris Tselepis

Δημήτριος Τζελέπης

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Απόφοιτος  ΤΕ Γεωπονίας – Ζωικής Παραγωγής. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ΕΛ.ΒΙ.Ζ. ως πωλητής και αποχώρησε ως διευθυντής παραγωγής και συνθέσεων. Από το 1998 εντάχθηκε στην εταιρεία με κύριο αντικείμενο την διατροφή και είναι υπεύθυνος του εργοστασίου παραγωγής διατροφικών συμπληρωμάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
Giannis Gievrekis

Ιωάννης Γκεβρέκης

Αντιπρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος

Απόφοιτος ΤΕ Γεωπονίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στις αρχές του 1984 με την δημιουργία καταστημάτων γεωργικών φαρμάκων και σπόρων.  Το 1992 συνίδρυσε την Αγροκτηνοτροφική και ο βασικός τομέας δραστηριότητας του είναι η οικονομική διαχείριση της εταιρείας ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος προϊόντων φυτικής παραγωγής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
Alexandros Tsampoulatidis

Αλέξανδρος Τσαμπουλατίδης

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Απόφοιτος ΤΕ Γεωπονίας – Ζωικής Παραγωγής. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην  Αγροκτηνοτροφική το 1993 μετά την απόκτηση του πτυχίου του και ασχολείται με τη ζωοτεχνία, την διατροφή με κατάρτιση σιτηρεσίων και την γενετική στα μηρυκαστικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Αθανάσιος Λαχανάς

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Απόφοιτος Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Οι Άνθρωποί μας

IMG_1885

Δέσποινα Σπυριδοπούλου

IMG_1924

Αναστασία Καραλέξη

IMG_1918

Ευθυμία Ποιμενίδου

IMG_1824

Σοφία Δίμπαλα

IMG_1908

Παναγιώτα Τυρακίδου

IMG_2045

Ελένη Καπνουτζή

IMG_1869

Μαρία Ονταντζή

IMG_1848

Δημήτρης Τσίρος

IMG_1949

Γιώργος Γκεβρέκης

IMG_1819

Στέργιος Ορφανίδης

IMG_1812

Πασχάλης Μπάρκος