espa2

Nutritek

Nutritek 

Είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε το νέο προϊόν της Diamond  V , της εταιρείας που επίσημα εκπροσωπούμε  στην Ελλάδα.

Τι είναι το Nutritek ;

Προϊόν με συνδυασμό ενεργών μεταβολιτών, το οποίο προέκυψε από την εμπειρία 80 ετών δραστηριότητας και ερευνών της Diamond V.  Ουσιαστικά πρόκειται για  συνδυασμό προϊόντων  ζύμωσης , τα οποία δρουν συνεργικά με τον μικροβιακό πληθυσμό της αγελάδας με σκοπό να εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία της μεγάλης κοιλίας  και παράλληλα την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος .Τα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματά του είναι μετρήσιμα ειδικά όταν συμπεριληφθεί στο σιτηρέσιο σε κρίσιμες και στρεσογόνες περιόδους.

Ξέρετε ποια είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για μια αγελάδα ;

Αυτό που ονομάζουμε Μεταβατική Περίοδο. Είναι το διάστημα  πριν και μετά τον τοκετό. Το πιο συναρπαστικό γεγονός συνοδεύεται από μια σειρά αλλαγών στη ζωή της αγελάδας σε συνδυασμό με μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Πως θα βοηθήσω την αγελάδα να έχει μια ομαλή μεταβατική περίοδο ;

Χρησιμοποίησε Nutritek!

Τι πετυχαίνω ;

  • Μείωση φλεγμονών στα φρεσκόγεννα ζώα. Επομένως λιγότερα περιστατικά μαστίτιδας, μητρίτιδας και χωλότητας.
  • Επαρκή κατανάλωση τροφής
  • Καλή λειτουργία μεγάλης κοιλίας
  • Μείωση σωματικών κυττάρων
  • Λιγότερο stress
  • Καλύτερη ποιότητα πρωτογάλακτος

Μείωσε λοιπόν του κίνδυνο να εμφανίσουν οι αγελάδες σου , το Σύνδρομο της Μεταβατικής Περίοδού και συνεπώς  της  Πρόωρης Απομάκρυνσης από το κοπάδι.

Αναρωτιέσαι γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό ;

Παρατήρησε το «Δέντρο της γαλακτοπαραγωγής».

Για όσες περισσότερες γαλακτικές περιόδους παραμένει παραγωγική μια αγελάδα μέσα στο κοπάδι, τόσο περισσότερο «μεροκάματο» φέρνει.

*** Η δεύτερη γαλακτική περίοδος έχει αποδειχθεί πως είναι το σημείο στο οποίο η αγελάδα έχει «καλύψει» τα έξοδα ανατροφής της και πλέον αποδίδει εισόδημα στον κτηνοτρόφο.

 

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τρόπο που θα συμπεριλάβετε το Nutritek στο σιτηρέσιο και την δοσολογία .

Οι άνθρωποι της ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ είμαστε πάντα δίπλα σας και  στην διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά . Ρωτήστε μας για το Nutritek !!!!!

Μας αρέσει να γινόμαστε καλύτεροι, για να γίνεστε καλύτεροι …